Klima školní třídy - fyzikální parametry - Maňásková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2020)
Práce je zaměřená na zhodnocení klimatu školní třídy. Hodnotil se hluk, osvětlení, teplota, pachy a plyny v ovzduší; amoniak, oxid dusný, oxid uhličitý a methan. Naměřené hodnoty se porovnaly s legislativními limity a vyvodily se příslušné závěry. Do měření bylo celkem zapojeno 19 škol z Jihočeského kraje.
The climate in the classroom - physical parameters
Keywords: Klima školní třídy; teplota; hluk; osvětlení; pachy; amoniak; oxid dusný; oxid uhličitý; methan; Working environment in the classroom; temperature; noise; lighting; odours; Ammonia; Dinitrogen oxide; Carbon dioxide; Methane