Marker asistované selekce autoinkompatibilních rostlin řepky - Havlíčková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem této práce bylo využití molekulárních metod k analýze genů řepky, které jsou zapojeny do autoinkompatibilní (AI) reakce.
Marker assisted selection in hybrid breeding of oil seed rape
Keywords: autoinkompatibilita; marker; S-lokus; Brassica napus var arvensis; Self-incompatibility (SI); Brassica napus var. arvensis; S-locus; S-genes; marker genes