Konstrukce trojúhelníka - interaktivni pomůcka - Kratochvíl, Daniel (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce seznamuje čtenáře s vlastnoručně vytvořenou interaktivní pomůckou, umožňující pochopit problematiku konstrukce trojúhelníka. Základní informace o této pomůcce, její možnosti a využití jsou demonstrovány na několika příkladech řešení úloh konstrukce trojúhelníka. Interaktivní pomůcka je vhodná k výuce, ale i k následnému využití při řešení konkrétních úloh.
Construction of a triangle - interactive aid
Keywords: trojúhelník; konstrukce; manuál; triangle; constriuction; manual