Aplikace marketingu ve vybrané české firmě - Záruba, Filip (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce představuje aplikaci marketingu ve společnosti Jednota družstvo České Budějovice. Cílem práce je zjistit, zda firma využívá marketingové nástroje, případně přijít s novými metodami ve snaze jejich marketing optimalizovat. První část práce je věnována shrnutí teoretických poznatků, které se týkají dané problematiky. Tyto teoretické pojmy a principy jsou poté aplikovány na vybrané firmě v druhé části bakalářské práce. V této části je ukázáno, jak je marketing ve vybrané firmě realizován. Na základě toho jsou navrženy možné změny ve vykonávání marketingu firmy. Problematika je v zásadě řešena návrhem nových nebo zdokonalením stávajících marketingových činností.
The application of marketing in the selected Czech company
Keywords: marketing; zákazník; aplikace marketingu; marketingové řízení; marketingové činnosti; marketingový výzkum; potřeby zákazníka; marketing; customer; application of marketing; marketing management; marketing activities; marketing research; customer needs