Lázeňství a wellness v nabídce cestovních kanceláří - Průšová, Mirka (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce bylo zhodnocení současného stavu nabídky cestovních kanceláří v oblasti lázeňských a wellness služeb v jižních Čechách. Dalším cílem byla komparace služeb tuzemských a německých zařízení a vytvoření inovačního balíčku, který byl pojmenován "Jarní osvěžení pro ženy".
Spa and wellness in travel agencies offer
Keywords: cestovní ruch; cestovní kancelář; lázeňská zařízení; wellness; lázeňská péče; tourism; travel agency; spa institutions; wellness; spa (bath) care