Formátování www stránek pomocí CSS Level 3 - Lombart, Josef (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem této bakalářské práce je vypracovat příručku pro kaskádové styly CSS level 3, jako aktuální metody pro sazbu a formátování internetových stránek. Provést její porovnání s tradičními postupy pomocí starších verzí CSS a otestovat funkčnost v nejnovějších dostupných verzích prohlížečů webových stránek. Práce by měla být v České Republice unikátní publikací.
CSS3 technology and web pages composition formatting
Keywords: CSS; kaskádové styly; webové stránky; CSS; www; web pages; cascade styles