Výživa předškolních dětí a možné negativní důsledky na zdraví - Hynková, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Autor: Jana HYNKOVÁ Název práce: Výživa předškolních dětí a možné negativní důsledky na zdraví Druh práce: Bakalářská práce Vedoucí práce: MUDr. Marie Nosková Místo a rok vydání: České Budějovice 2008 Počet stran: 79 Klíčová slova: předškolní děti, zdravá výživa, rodiče, stravovací návyky, nadváha, mateřská škola
Nutrition of pre-school children and possible negative influence on their health.
Keywords: předškolní děti; zdravá výživa; potraviny; nadváha; zdravotní problémy; mateřská škola; rodina; stravovací návyky; Nutrition; Obesity; Children; Boarding; Nursery school