Personální marketing ve vybrané organizaci - Mindlová, Blanka (Jihočeská univerzita, 2011)
Tématem bakalářské práce je personální marketing ve vybrané organizaci. Práce je zaměřena na analýzu současného systému řízení personální práce a personálních činností oblasti personálního marketingu u Policie ČR konkrétněji na Krajském ředitelství policie Jihočeského kraje a na Územním odboru v Táboře. Práce se zabývá především získáváním pracovníků, jejich výběrem, hodnocením, odměňováním a zaměstnaneckými výhodami a též jejich vzděláváním a rozvojem. Tyto personální činnosti jsou nejprve vymezeny teoreticky v literárním přehledu a poté jsou analyzovány v organizaci. Cílem práce je zhodnotit stávající systém personálního řízení a navržení zlepšení řízení této oblasti. Toto by mělo pomoci zvýšit spokojenost stávajících zaměstnanců a policistů, jejich motivaci a zlepšit péči o ně.
Personnel marketing in a selected organization
Keywords: personální marketing; personální činnosti; řízení lidských zdrojů; získávání pracovníků; výběr; hodnocení; odměňování; vzdělávání; personnel marketing; personnel activities; human resources management; employees recruitment; selection; evaluation; remuneration; education