Analýza užitkovosti a plodnosti stáda holštýnského skotu - Koryntová, Karolína (Jihočeská univerzita, 2007)
Tato diplomová práce popisuje problematiku užitkovosti a plodnosti plemenic holštýnského skotu v různých technologiích ustájení.
Analysis of efficiency and fertility herd of holstein cattle
Keywords: skot; holštýn; plodnost; užitkovost; cattel; holstein; fertility; efficiency