Vývoj katedrových webových stránek s využitím systému pro správu obsahu - Knotek, Petr (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem této bakalářské práce bude vytvořit webové stránky pro Katedru aplikované matematiky a informatiky s využitím systému pro správu obsahu. Stránky by měli poskytovat všechny potřebné informace dle vedení katedry, a dodržet zadané specifikace pro použití v rámci Ekonomické fakulty a Jihočeského univerzity.
Development of departmental websites using a content management system
Keywords: Web design; Webové stránky; CMS; HTML; vývoj; Web design; websites; CMS; HTML; development