Studium inhibice množení viru klíšťové encefalitidy v podmínkách in vitro - Kvardová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2009)
Zkoumali jsme inhibiční účinky třech různých inhibitorů na replikaci viru klíšťové encefalitidy v podmínkách in vitro na dvou savčích buněčných liniích (buňky prasečích ledvin, neuroblasty)
The study of the inhibition of tick-borne encephalitis virus-replication under in vitro conditions
Keywords: virus klíšťové encefalitidy; dendrimery; inhibitory replikace VKE