Pěstování a využití žita a triticale v ČR - Machník, Jiří (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem bakalářské práce je shrnutí poznatků o pěstování ţita a tritikale v České Republice. Dílčím cílem bylo shrnutí poznatků o vyuţití ţita a tritikale a vhodnost pro setrvalé systémy hospodaření.
Cultivation and use of rye and triticale in the Czech Republic
Keywords: žito; tritikale; využití; pěstování; agrotechnika; plochy; rye; triticale; utilization; cultivation; agricultural technology; areas