Front-end webu s využitím frameworku Tachyons - Banci, Marek (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem bakalářské práce bude představení možností využití CSS frameworku Tachyons, který usnadní kódování webových stránek. Tachyons je framework, který využívá atomických CSS stylů, třídy v něm představují konkrétní vlastnosti stylů. Framework využívá sjednocených jednotek pro velikost (rem), což vede k volnějšímu vnímání grafických stylů. V teoretické části bakalářské práce budou vymezeny pojmy framework, atomické CSS, framework Tachyons, instalace potřebného softwaru pro práci s Tachyons a porovnání s jinými typy frameworku např. Bootstrap, Foundation.
Front-end web site by using CSS framework Tachyons
Keywords: HTML; CSS; framework; Tachyons; front-end; HTML; CSS; framework; Tachyons; front-end