Analýza systému vzdělávání a rozvoje pracovníků ve vybraném podniku - Kozlová, Dana (Jihočeská univerzita, 2009)
Společnosti se zaměřují na profesionální růst svých zaměstnanců a vzdělávání zaměstnanců, které jsou prvořadým úkolem každé společnosti, neboť vzdělání a kvalifikace zaměstnanců jsou konkurenční výhodou. Ne v každé společnosti má zaměstnanec potřebné dovednosti, znalosti a postoje nezbytné k uspokojivému výkonu zaměstnání. A proto stále naprostá většina pracovníků potřebuje odbornou přípravu. Chce-li organizace využít tohoto zaměstnance v budoucnu na zodpovědnějším místě, bude se muset zaměřit i k činnosti v oblasti rozvoje.
Analysis of the education system and development in the selected company
Analýza systému vzdělávání a rozvoje pacovníků ve vybraném podniku
Keywords: analýza; náklady; analyse; costs