Využití marketingových nástrojů ve vybraném maloobchodním subjektu - Kameníková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2008)
Nejprve jsem provedla studium odborné literatury a sbět sekundárních údajů. Dále byl proveden terenní výzkum ve vybraném maloobchodním subjektu. Ten byl zkoumán formou případové studie a proběhlo také dotazníkové šetření vybraných maloobchodů. Získané údaje byly vyhodnoceny a byla poskytnuta doporučení.
Using of Marketing Tools in Chosen Retail Subject
Keywords: obchod; marketing; zákazník; výzkum; shop; marketing; customer; research