Etika a morálka jako významná součást řízení lidských zdrojů - Škodová, Hana (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem této práce byla specifikace rozdílů mezi etikou a morálkou v dnešním tržním prostředí působících ve sféře služeb. Dalším cílem bylo zabývat se etickými problémy na úrovni podnikatelské sféry a určit, zda je etika v dnešním tržním prostředí skutečně důležitou součástí řízení lidských zdrojů.
Ethics and morala as a significant part of resource of human management
Keywords: etika; morálka; řízení lidských zdrojů; ethics; morale; resource of human management