Návrh dispozičního řešení truhlářské dílny včetně prodejny výrobků a materiálu v Ledenicích, okres České Budějovice. - Jindrová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Předmětem této práce je návrh dispozičního řešení truhlářské dílny včetně prodejny výrobků a materiálu. Návrh objektu je vypracován ve dvou variantách, z nichž je jedna vybrána a dopracována do stadia dokumentace v rozsahu pro vydání stavebního povolení. Pozornost je věnována velikosti a umístění výrobních prostorů, sociálního a hygienického zařízení a samotné prodejny tak, aby byly dodrženy normové požadavky, nároky na manipulaci s materiálem a dobrá dostupnost. Stavba je navrhovaná pro konkrétní pozemek v obci Ledenice, který je územním plánem vymezen pro průmyslovou výrobu. V práci jsou uvedeny všechny důležité požadavky, jichž je třeba se při projektování řídit, požadavky na projektovou dokumentaci stavby a také jsou zde rozebrány jednotlivé úkony předcházející výstavbě.
Layout proposal for joinery workshop including store for its products and materials, Ledenice, district of České Budějovice
Keywords: projektová dokumentace; dispoziční řešení; požadavky na pozemní stavby; průmyslová stavba {--} truhlářská dílna; project documentation; layout; requirements for building construction; industrial construction {--} joinery workshop