Laserové analogové a digitální kopírovací stroje - Samec, Jiří (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce je zaměřena na popis a funkce kopírovacího stroje a jeho součástí. Jeho součástí je webová prezentace této práce. Cílem bylo vytvořit ucelený přehled a nastínit problematiku kopírování širší veřejnosti
Analog and digital laser copy engines
Keywords: toner; náboj; kopírovací stroj; kopírovací proces; toner; charge; copying machine; copying process