Typologie rekreačních středisek v turistické oblasti Jeseníky - Urbánková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem práce je analyzovat složky primární a sekundární nabídky cestovního ruchu ve zvoleném území. Na základě provedené analýzy potřeb a požadavků návštěvníků navrhnout nový produkt cestovního ruchu.
A typology of recreation centres in the touristic area Jeseníky
Keywords: Cestovní ruch; typologie cestovního ruchu; trh cestovního ruchu; region cestovního ruchu; oblast cestovního ruchu; marketing; marketing cestovního ruchu; služby; produkt cestovního ruchu; Tourism; typology of tourism; region of tourism; area of torism; marketing; marketing of tourism; services; product of tourism