Vývoj mobilní aplikace pro organizování času pro iOS a její publikování v App Store - Schuh, Tom (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této bakalářské práce je, tvorba aplikace pro plánování času na mobilní zařízení pomocí vývojové platformy Xamarin a publikování aplikace na App Store. Uživatel si může naplánovat aktivity, schůzky, a ostatní úkoly. Pro všechny tyto typy aktivit si uživatel může nastavit upozornění, kategorii nebo krátký popisek. Teoretická část bakalářské práce představuje vývojovou platformu Xamarin, nástroje potřebné pro vývoj aplikace a popis vytváření iOS aplikace pomocí vývojové platformy Xamarin ve Windows operačním systému. Praktická část popisuje samotný vývoj mobilní aplikace od vytvoření uživatelského rozhraní, programování logiky aplikace až po propojení s Apple kalendářem.
Development of mobile application for organizing time for iOS and its publishing on the App Store
Keywords: Xamarin vývojová platforma; iOS; App Store; plánovač; mobilní zařízení; Xamarin development platform; iOS; App Store; scheduler; mobile phone