Inovace produktů pro cykloturisty v NP Šumava - Půbalová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2023)
Národní park Šumava je díky jeho rozmanité krajině vhodný pro aktivní cestovní ruch. Cílem NP Šumava je nabídnout kvalitní služby návštěvníkům jak v oblasti stravování, ubytování, tak během orientace na cyklistických trasách. Tato bakalářská práce umožní čtenářům nahlédnout do problematiky produktu cestovního ruchu pro cyklisty a následné inovace. Dále se čtenář dozví, zda existuje rozdílné chování vybraných cílových skupin.
Innovation of products for cyclists in the Šumava National Park
Keywords: cyklisté; Národní park Šumava; elektrokolo; klasické kolo; inovace pro cyklisty; cyclists; Šumava National Park; e-bike; classic bike; innovation for cyclists