Historie a současnost hotelnictví v oblasti Českobudějovicko - Šimková, Hana (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá komparací ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Českobudějovicka z historického hlediska, tak i současných údajů. Na základě řízených rozhovorů, dotazníkového šetření, sekundárních údajů a vlastního pozorování bylo navrhnuto několik produktů, které by mohly přispět k rozvoji cestovního ruchu dané lokality.
History and present of hotel trend in territory of Českobudějovicko
Keywords: hotelnictví; cestovní ruch; služby cestovního ruchu; Českobudějovicko; hotel industry; tourism; tourism services; Českobudějovicko