Zaměření a dokumentace části rozvodné sítě elektrické energie - Smetana, Adam (Jihočeská univerzita, 2021)
Tématem této diplomové práce je zaměření a dokumentace části rozvodné sítě elektrické sítě. Hlavním cílem práce je provedení zaměření a vyhotovení dokumentace venkovního vedení velmi vysokého napětí 110 kV podle požadavků provozovatele rozvodné sítě. V diplomové práci jsou popsány základní požadavky správce rozvodné sítě na zpracování dokumentace. Dále jsou v práci popsány geodetické referenční systémy v České republice, geodetické metody měření a GNSS.
Survey and documentation of a part of the electricity distribution network
Keywords: dokumentace; elektrická síť; geodetické metody; GNSS; souřadnicové systémy; documentation; power grid; geodetic methods; GNSS; coordinate systems