Purifikace a charakterizace proteinu IDGF2 - Brož, Václav (Jihočeská univerzita, 2009)
Práce se zabývala charakterizací člena drozofilý Idgf rodiny. Protein IDGF2 byl izolován za pomoci hmyzích buněk a purifikován afinitní chromatografií. Byl porovnán účinek IDGF2 a účinek mutantní verze IDGF2.
Purificatio and characterization of protein IDGF2
Keywords: Drosophila melanogaster; buněčná linie S2; IDGF2; reportérové konstrukty; afinitní chromatografie; Drosophila melanogaster; cell line S2; IDGF2; reporter constructs; affinity chromatography