Splnění daňové povinnosti k vybraným daním při insolvenčním řízení právnické osoby - Nguyenová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2017)
Insolvenční a daňové zákony jsou hlavními tématy mé práce. Vysvětluji zde spojení těchto dvou zákonů v závislosti na insolvenčním řízení při správě daní.
Fulfillment of tax obligations to selected taxes in insolvency proceedings of a legal person
Keywords: Insolvenční řízení; daňové zákony; správa daní; Insolvency proceedings; tax laws; tax administration