Uzavírání spotřebitelských smluv při použití prostředků komunikace na dálku - Veselá, Michaela (Jihočeská univerzita, 2012)
Hlavním cílem této bakalářské práce bylo provedení analýzy uzavírání kupních smluv při běžném prodeji a prodeji na dálku. Literární rešerše této bakalářské práce byla věnována teoretickým poznatkům týkajících se daného tématu a základnímu vymezení pojmů. Praktická část se týkala vlastní práce a provedení marketingového výzkumu, jak na straně spotřebitelů, tak na straně vybraných internetových obchodů. Za účelem získání relevantních informací v dané problematice jsem oslovila také Českou obchodní inspekci s dotazy, které mne vzhledem k tomuto tématu zajímaly.
closing consumer contracts when using means of distance communication