Inovace, invence a znalosti jako hybné síly hospodářského růstu regionu - Bečvářová, Dagmar (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem práce je shromáždění informací a dat o inovačních procesech a aktivitách ve vybraném regionu a jejich dopadech, resp. vlivech na hospodářský růst
Innovation, invention and knowledge like a impetus of economic growth
Keywords: Inovace; invence; hospodářský růst; hospodářský rozvoj; regionální rozvoj; Innovation; invention; economic growth; economic development; regional development