Strategie podniku elektroinstalačních služeb - Franková, Monika (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této bakalářské práce bylo posouzení strategie podniku a navržení případných změn. Hodnocení podniku bylo provedeno v letech 2008 - 2010. Vybraný podnik byl hodnocen pomocí ukazatelů finanční analýzy. V průběhu hodnocení nebyly zjištěny žádné krizové stavy, ani technologické provozní pochybení.
Strategy of the enterprise providing electronic services
Keywords: analýza hospodaření podniku; náklady; výnosy; výsledek hospodaření; poměrové ukazatele; analysis of enterprise economy; costs; revenues; result of economy; ratio indicators