Diverzita larválních stádií tasemnic čeledi Gryporhynchidae (Cestoda: Cyclophyllidea) z cichlidních ryb (Perciformes: Cichlidae) jižní Afriky - Uhrová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato práce obsahuje morfologickou a první molekulárně-fylogenetickou studii larválních stádií tasemnic čeledi Gryporhynchidae (Cestoda: Cyclophyllidea) z cichlidních ryb (Perciformes: Cichlidae) ze tří afrických států (Burundi, Jižní Afrika, Zimbabwe).
Diversity of larval stages of the family Gryporhynchidae (Cestoda: Cyclophyllidea) in cichlid fish (Perciformes: Cichlidae) from southern Africa
Keywords: Cestoda; diverzita; Gryporhynchidae; larvální stádia; tasemnice; Cestoda; divesity; Gryporhynchidae; larval stages; tapeworms