Multikulturní výchova na 2. stupni základní školy - Vondráková, Gabriela (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce je zaměřena na průřezové téma Multikulturní výchova se zřetelem na praktické pojetí v jednotlivých ročnících druhého stupně základní školy. Práce je rozdělena na tři části.
Multicultural education in the second grade of elementary school