Krizové řízení v lůžkovém zdravotnickém zařízení - Kuklová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
V bakalářské práci popisuji propojení krizového řízení, složek integrovaného záchranného systému a nemocniční péči s ohledem na vnitřní systém nemocnice.
Crisis management in hospital wards
Keywords: Krizové řízení; integrovaný záchranný systém; nemocniční péče; crisis management; medical care; medical catastrophes