Problematika a terapie distorze kotníku s využitím zapojení svalů hlubokého stabilizačního systému - Bosáková, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce je věnována problematice a možnostem terapie u pacientů po prodělané distorzi kotníku. Téma mě zaujalo, protože bývá často ošetřovaným úrazem v ambulancích a dalším z důvodů je běh, kterému se rekreačně věnuji a bývá obvyklou příčinou poranění.
The Issues and Therapy of an Ankle Distortion Involving the Deep Stabilizing System Muscles
Keywords: Distorze; Hluboký stabilizační systém; Hlezenní kloub; Fyzioterapie; Poranění; distortion; deep stabilizing system of the spine; ankle joint; physiotherapy; injury