Metody a techniky práce se skupinou osob se zdravotním postižením - Němcová, Blanka (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá využitím a přínosem expresivních technik během skupinové sociální práce v Centru pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch. Popisuje přínos terapie z pohledu klienta i zaměstnance.
Methods and techniques of working with group of people with disabilities
Keywords: Zdravotně postižení; skupina; techniky; muzikoterapie; sociální práce; expresivní techniky; přínos; disabled; group; techniques; music therapy; social work; express techniques; benefit