Komparace přístupu k lidským zdrojům v obchodních řetězcích ve vybraném okrese - Kaprálková, Zdislava (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této práce je porovnat přístup k lidským zdrojům v obchodních řetězcích - všeobecných a potravinových. Teoretická část se zabývá vymezením pojmů týkajících se řízení lidských zdrojů a obchodních řetězců. Praktická část porovnává obchodní řetězce okresu Benešov na základě informací získaných z dotazníků.
Comparison of Access to Human Resources in Chain Stores in Select District
-
Keywords: přijímání zaměstnanců; odměňování; teambuilding; vztahy na pracovišti; recruitment; rewarding employees; teambuilding; relationships at the workplace