Strategické řízení v podniku výroby a služeb - Plačková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2008)
Práce se zabývá strategickým řízením rodinné firmy v budoucnosti s využitím analýz vztahujících se ke kvantitativním údajům z dosavadní existence firmy.
Strategic company management of production and services
Keywords: podnik; strategie; analýza; výroba; služba; company; strategy; analysis; production; services