Analýza organizační struktury - Získalová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2014)
Předmětem této bakalářské práce je analýza organizační strukturu. Práce je rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické části. V teoretické části práce bylo použito literatury.Teoretická část popisuje veřejnou správu a její vykonavatele. Další část práce je věnována organizaci veřejné správy, organizačním principům a popisuje jednotlivé typy organizačních struktur. Praktická část je věnována charakteristice organizační složky státu a jejich složek. Analýza byla proveda na základě všech dostupných informací získaných od vybrané organizace a z příslušných internetových stránek organizace.
Analysis of the organizational structure
Keywords: Veřejná správy; organizování; organizační struktura; policie.; Public administration; organization; organizational structure; police.