Přepravní výkony v nákladní automobilové dopravě - Lagarde, Matyáš (Jihočeská univerzita, 2011)
Bakalářská práce analyzuje přepravní výkony v České republice a jejich vztah k vývoji HDP České republiky. Porovnává přepravní výkony u vybraného podniku, kraje a státu vzhledem ke změně HDP.
Transport performances of freight car transport
Keywords: Doprava; HDP (hrubý domácí produkt); silniční nákladní doprava; Transport; GDP (gross domestic product); road freight transport