Koncept rodiny u dětí z rozpadlých rodin - Koubová, Martina (Jihočeská univerzita, 2020)
Má bakalářská práce Koncept rodiny u dětí z rozpadlých rodin je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je vypracována na základě analýzy odborné literatury a dalších pramenů. Zabývá se psychologickým dopadem rodiny na dítě nejdříve v širším kontextu, následně pouze působením rozvodu na utváření aktuální sociální sítě dítěte. K analýze prožívání dítěte budu vycházet z praktické části, z maleb dětí, které budu rozebírat. Praktická část je zpracována formou nestrukturovaného rozhovoru s dítětem o jeho tvorbě a následné analýze obrázku.
The concept of family among children from broken families
Keywords: Rodina; arteterapie; děti; rozvod; kresba; Family; art therapy; children; divorce; drawing