Styl řízení, etika a jednání managera - Píchová, Jana (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem mé diplomové práce bylo prostřednictvím osobního dotazování a dotazníkového šetření zhodnotit stávající stav úrovně motivovanosti obchodních zástupců se zaměřením na styl řízení jejich nadřízeného. Na základě tohoto navrhnout doporučení pro zlepšení motivace ve společnosti.
The Business Style, Ethics and Manager´s Behaviour
Keywords: motivace; styl řízení; komunikace; pracovní podmínky; motivation; business style; communication; work conditions