Kombinatorika pro studenty učitelství 1. stupně ZŠ - Provazníková, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Diplomová práce je zaměřena na kombinatorické učivo, které je určeno studentům oboru učitelství pro 1. stupeň základní školy. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část zajišťuje teoretický výklad kombinatorického učiva. Jsou v ní uvedeny vzorové příklady, na kterých se kombinatorický celek vysvětluje a je názorně popsán. Praktická část diplomové práce obsahuje příklady na procvičení. Každý příklad je doplněn výsledkem a stručným postupem výpočtu.
Combinatorics for the future teachers on primary school