Vnímání značky - Pavlásek, Milan (Jihočeská univerzita, 2017)
Cílem této diplomové práce je analyzovat vnímání značky. Na značku Budweiser Budvar jsou aplikovány teoretické poznatky s ohledem na její hlavní hodnoty a současnou komunikační kampaň. Hlavní část této práce tvoří dotazníkové šetření. Z výsledků dotazníkového šetření jsou vyvozeny závěry a vypracovány návrhy na zlepšení situace značky v České republice.
Brand perception
Keywords: značka; vnímání značky; pivo; řízení značky; marketingová komunikace; Budweiser Budvar; brand; brand perception; beer; brand management; marketing communicaton; Budweiser Budvar