Systém odměňování pracovníků ve vybrané organizaci - Šoporová, Iveta (Jihočeská univerzita, 2021)
Tato diplomová práce je rozdělená na část teoretickou a část praktickou. V teoretické části budou vymezeny požadavky na systém odměňování, který by měl vycházet ze strategie podniku. Následně bude analyzována strategie odměňování, která stanovuje další plány v organizaci v této oblasti dělat z dlouhodobého hlediska. Strategie odměňování by pak měla podporovat dosahování podnikatelských cílů. Poslední část bude zaměřena na motivační teorie a na vztah odměňování a motivace, a to z toho důvodu, že jedním ze základních předpokladů pro úspěšné zavedení systému odměňování je správné pochopení stimulačních účinků systému odměňování
Remuneration system for employees in a selected organization
Keywords: Systém odměňování; zaměstnanci; benefity; motivace; remuneration; motivation; strategy; benefits; evulation; employees