Hodnocení dopravní dostupnosti ve Středočeském kraji - Roubíčková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce se zabývá zhodnocením dopravní dostupnosti ve Středočeském kraji. V práci je vypracována analýza dopravy a hodnocení dopravní dostupnosti jak pomocí klasických metod, tak metod prostorových analýz. Poté byl proveden výzkum prosřednitvím dotazníkového šetření.
Assessment of Transport Accessibility in the Central Bohemia Region
Keywords: doprava; dopravní dostupnost; hustota dopravní sítě; Geografický informační systém; Prostorové analýzy; transport; transportation availability; density transportation network; geographic informatik system; spatial analysis