VOLNOČASOVÉ AKTIVITY V o. s. ČESKÝ SEDLÁK S OHLEDEM NA ZDRAVOTNÍ OMEZENÍ UŽIVATELŮ DROG - Brodský, Dušan (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce se zabývá hodnocením situace na drogové scéně v Evropě i České republice. Uvádí základní pojmy týkající se zdravotního omezení uživatelů drog a jiných návykových látek. Pracuje s možným zdravotním omezením klientů. Zabývá se zdravím a jeho významem pro život. Popisuje základní složky volného času. Nabízí otázky pro klienty. Navrhuje základní metody práce ve volném čase. Animace jako nejvhodnější metoda.
Free time activities in civic association Český sedlák with regard to health limitations of drug users
Keywords: volný čas; animace; Český sedlák o. s.; drogy; drogová prevence; zdravotní omezení; zdraví; free time; animation; Český sedlák NGO; drugs; drug prevention; health limitations; health