Zhodnocení vnitřního prostředí vybraného podniku - Kovářová, Jaroslava (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce je zhodnocení vnitřního prostředí vybraného podniku a na základě zjištěných poznatků a provedení analýzy vnějšího prostředí zhotovit SWOT analýzu a následné navržení optimální strategie směřující ke zlepšení současného stavu.
Assessment of the internal environment of the selected company
Keywords: Funkcionální oblast; Porterův model pěti sil; finanční analýza; Ekonomická přidaná hodnota; Swot analýza; Functional area; Porter's five forces model; financial analysis; economic value added; Swot Analysis