Krizový management ve vybrané organizaci - Divišová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2016)
Diplomová práce se zabývá analýzou krizového managementu ve vybraném podniku. Práce je zaměřena především na oblast bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, její zabezpečování a dodržování.
Crisis management of chosen company
Keywords: riziko; rizikový management; krize; krizový management; bezpečnost a ochrana zdraví při práci; risk; risk management; crisis; crisis management; occupational health and safety