Využití kulturních atraktivit v cestovním ruchu na Klatovsku - Voráček, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce se primárně zabývá analýzou kulturních atraktivit, památek a přírodního bohatství na Klatovsku. Patřičná pozornost byla věnována i ubytovacím a doplňkovým službám, které s daným tématem úzce souvisí. Jedna kapitola byla vymezena spolupráci v rámci EU. Vlastní výzkum (terénní šetření), kterým byla identifikována přání turistů a zároveň odhaleny nedostatky, vedlo k provedení opatření, která by vedla k odstranění překážek bránícím dalšímu rozvíjení cestovního ruchu dané destinace.
A usage of cultural atractivies of tourism in Klatovy area
Keywords: Kulturní turistika; produktový balíček; produkt cestovního ruchu; marketing destinace; Klatovsko; Šumava; služby v cestovním ruchu; Cultural tourism; Produkt packet (package); Produkt of tourism; Marketing of destination; Klatovy; the area of Klatovy; Šumava; Services of tourism in the Czech Republic