Optimalizace logistického systému společnosti Ferenčík s.r.o. - Kálal, Jan (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem této práce bylo analyzovat a následně navrhnout optimalizaci logistického systému z hlediska materiálových a informačních toků. Po deskripci kritických faktorů byla navržena opatření pro zajištění optimalizace celého systému z hlediska úrovně logistických služeb a logistických nákladů.
Optimization of logistic system in Ferencik company
Keywords: Dodavatel; logistika; optimalizace; analýza; informační systém; Supplier; logistics; optimization; analysis; information system