Narušené komunikativní schopnosti u dospělého člověka - Štecherová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2018)
Tématem bakalářské práce jsou narušené komunikativní schopnosti u dospělého člověka. Bakalářská práce bude rozdělena do dvou hlavních částí, na část teoretickou a část výzkumnou. Teoretická část se bude věnovat všeobecným logopedickým otázkám. Část druhá, empirická, bude zpracována na základě rozhovoru s klinickým logopedem a také s dospělými lidmi, kteří mají narušenou komunikační schopnost. Cílem této práce bude poukázat na to, že NKS se nevyskytují pouze u dětí, tato problematika se týká i dospělých jedinců, kteří navštěvují logopedickou ordinaci.
Impaired communication skills of adults
Keywords: Logopedie; komunikace; vady řeči; dospělí lidé; Speech therapy; communication; speech defect; adults