Sériová a paralelní diagnostika přímého vstřikování paliva u vozidla Superb 1,8 TSI - Hajný, Vladislav (Jihočeská univerzita, 2018)
Práce na téma Sériová a paralelní diagnostika přímého vstřikování paliva u vozidla Superb 1,8 TSI se zabývá využitím výukového automobilu Škoda Superb II. generace, umístěného na odborném výcviku VOŠ, SPŠ automobilní a technické v Českých Budějovicích. Protože je automobil plně funkční, lze na jednotlivých komponentech předvádět jak způsob činnosti, tak možnosti kontroly. Cílem této diplomové práce je proto provést, zdokumentovat a popsat diagnostiku palivové soustavy uvedeného automobilu použitím měřidel a diagnostických přístrojů, které jsou k dispozici v rámci školní výuky. Věřím, že vypracováním zadaného tématu získám další cenné teoretické a praktické znalosti, které následně uplatním v technické praxi.
Serial and Parallel Diagnostics of Direct Fuel Injection for Superb 1,8 TSI
Keywords: diagnostika; vstřikování paliva; Škoda; měření; zážehový motor; cars diagnostics; injection of fuel; Škoda; measurement; petrol engine